torsdag 10. september 2009

Lava Sofie 3 år, hus, agility, ny hund, Arka og skole :)


Vår lille prinsesse er blitt 3 år :) I mangel på bilde fra bursdagen så legger jeg inn et som ble tatt på Gran Canaria i sommer :)

Og ting skjer, selv om det er dårlig med oppdateringer :) I helgen, mellom jobbøkter var jeg på hoppteknikk-kurs med Harriet. Utrolig lærerikt, og fikk en del aha-opplevelser. Så nå skal det trenes hoppteknikk og pilatesmuskler framover ;)

Trener litt agility når tiden strekker til. Det er en utrolig fin måte å glemme alt annet her i verden, og ha full konsentrasjon på hundene og hundetrening :)
Har et prosjekt om å få ferdig platten, men foreløpig er det blitt med tanken, noe som både skyldes prioritering av andre ting og dårlig vær.. Kan ikke skryte veldig mye av været som har vært i Trøndelag i det siste.. Har også en del prosjekt innendørs, i dag skal Kjell Ove lage et stort klesskap til oss, LYKKE :D

Ja, åsså har vår familie blitt beriket med et nytt familiemedlem :) Det er en Malenois ved navn Bree, eller Wezenhof's Bree. Hun er nå 8 måneder og har funnet sin sjelevenn i Harriet. Håper og tror det kan blir en ganske så bra agilityhund med tid og stunder. Akkurat nå går det på hinderforståelse og hindersug, og så langt går det veldig bra :)
Må vell også få trent litt lydighet med dyret innimellom, så kanskje det blir en lydighetskonkurranse eller to med årene også :) Hun er faktisk ganske så pen også, men kan nok ikke skryte på seg at hun er stor, om jeg legger godviljen til så er hun 50 cm :) Noen bilder av vidunderet:


Arka har vært på ultralyd, og hun venter 1, kanskje 2 valper med Oskar <3 Det er ca 4 uker igjen til fødselen, vi håper og tror alt går etter boka :) På bildet under er Arka 4 mnd <3


Ellers så er jeg godt i gang med min masterstudie, som så pent heter Master i Ledelse av teknologi. Er forhåpentligvis ferdig utdannet, og klar for arbeidslivet om litt under to år :D

4 kommentarer:

Lillian sa...

Tvi tvi... Jeg tipper fødselen går fint. Og vi får håpe det er to valper... :)

Marianne Nørholm sa...

Ja, håper på to valper :) Best for fødselen og for valpene.. Kjedelig å være enebarn :S

Lillian sa...

Tror nok det har det mer morsomt når de har et kullsøsken de kan bite på og leke med ;)
Ikke minst mye mer morsomt for oppdretteren å se på ;) hehe...

Krysser fingene for to; eller tre...

Sissel sa...

Og de må vel være minst to for å klare å dra sokkene av Lava?