søndag 14. september 2008

Lenge siden sist..

Ojj, nå var det jammen lenge siden siste oppdatering fra denne fronten..

Litt har skjedd, men ikke mye. Jeg er travelt opptatt med skole for tiden, ble litt å ta igjen da Lava Sofie ikke hadde barnehageplass før 1. september. Men nå begynner jeg å være ajour igjen :)

På hundefronten har det også vært ganske rolig. Eller, vi har jo vært på Trondheim Hundefestival sin årlige utstilling. Vi er jo med å arrangerer, og i år hadde vi ansvaret for parkeringen. Takket være utrolig dyktige medhjelpere gikk det knirkefritt :)
Var bare Harriet og Harry som stilte fra meg, Harriet fikk cert begge dager, og ble BIM begge dager. Harry fikk slett første den ene dagen, men dag to fikk han cert :) Tusen takk for klipp og handling Turid :)

Emma har fått løpetid, og er parret med Albert (King Royal Albert av Machiggian), så forhåpentligvis blir det valper i uke 46 :) Tror dette kan være en spennende kombinasjon.

Venter også løpetid på Izzie hvilken dag som helst, men kan også ta litt tid.. Hun skal parres med Taxi, så nå skal jeg bestille øyelysning og patellasjekk på begge de to.

Samba vokser og trives, hun har et utrolig herlig gemytt, og leker masse med jackene :) Gleder meg virkelig til å se henne som voksen, nå er hun iallefall veldig pen.

Vell, det var iallefall en liten oppdatering :) Kommer tilbake med mer, og bilder om ikke så alt for lenge.

2 kommentarer:

Lillian sa...

Ja, jeg kan ikke la folk tro at du lurer deg rundt i hagen min og har sex... Nå er hvertfall det oppklart! ;)
Jeg må jo stille mamma's lille askedask... Han mangler jo bare et NKK-cert så da må vi dra på de utstillingene vi har mulighet til... Dessuten vil jeg ha en husmorferie! :)

Lillian sa...

Husmorferie MED barn? Nei, er du gal... Jeg skal sette vekk den lille sutredamen før jeg drar... :)
Vet ikke om jeg skal til Vikingskipet enda jeg... Får se! :)